Preskočiť na obsah

We eat to live, not live to eat, Grécko, 11/2017

“Myslím si, že doteraz zo všetkých 3 projektov, na ktorých som bola, bol tento najlepší. Už pred odchodom tam mi bola veľmi blízka téma, keďže sa snažím primerane sa starať o svoje zdravie a keď sa dá aj cvičiť a športovať. Program bol zaujímavý, odniesla som si učite nové poznatky a vedomosti. Veľmi sa mi taktiež páčilo, že projekt bol spracovaný tak, aby sme mali aj dostatok voľného času na spoznavánie sa a integráciu s ostatnými účastníkmi. Atmosféra počas celého projektu bola veľmi dobrá a cítila som sa uvoľnene. Som vďačná, že som mohla spoznať nové kultúry a ľudí z iných krajín, s niektorými z nich som stále v kontakte aj po projekte a veľmi ma takéto “výnimočné” kamarátstva tešia. Naša slovenská skupina bola súdržná a všetci sme si naozaj sadli a rozumeli sme si, čo ešte prispelo k tomu, aby som projekt hodnotila takto pozitívne.

Poznatky z projektu využijem v škole, pretože sme získali informácie, ktoré mi pomôžu napríklad pri predmete biológia či telesná výchova. Praktické skúsenosti v oblasti správnej životosprávy budem naďalej dodržiavať aj doma a budem sa snažiť ich aplikovať aj vo svojom okolí – informovať priateľov a rodinu.

Na zhrnutie musím povedať, že som rada, že som dostala možnosť zúčastniť sa práve tejto mládežníckej výmeny a v budúcnosti by som sa určite chcela zúčasniť ďalšej.”

ZUZKA

Pozrite si krátke video, ktoré vytvorili účastníci, aby súťažili o extra balík zdravých surovín TU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *