Preskočiť na obsah

Cirkus emócii

Kde máme začať? Projekt, ktorý sa konal 25.11. – 3.12.2018 v slnečnom Taliansku bol iný. Na predchádzajúcich projektoch to bolo formou určitého tréningu alebo kurzu, zatiaľ čo projekt Cirkus emócii sa niesol skôr v duchu tvorenia niečoho nového.

Učili sme sa od ostatných účastníkov rovnako ako od hostí, čo veľmi podporovalo sociálne interakcie. Projekt bol zameraný na emočnú stránku mládeže, čo však nebolo vždy ľahké uchopiť a následne s tým pracovať. Zároveň to ale predstavovalo istú výzvu, s ktorou sme sa museli popasovať a to nás tlačilo vpred. Načrtli sme isté spôsoby riešenia problému dysfunkčného správania mládeže z dôvodu nezvládania svojich emócií. Snažili sme sa problémy najprv identifikovať a rozdeliť do skupín, následne sme spoločne vytvárali hry a rôzne iné cvičenia, pričom sme sa zameriavali na pár určitých problémov. Pracovali sme aj formou divadla a herecké výkony boli niekedy veľmi profesionálne. 

Priučili sme sa aj pri varení – talianska kuchyňa nás nikdy nesklamala. Na projekte sme si užili veľa zábavy. Ostatní účastníci boli veľmi milí, ochotní a čo je azda najdôležitejšie nadviazali sme nové kontakty. Už teraz dúfame, že sa opäť stretneme.

Ďakujeme.

Chiara a Samue

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *