Preskočiť na obsah

Stay Offline

Na to, aby som mohla vyjadriť všetky svoje pocity a myšlienky, ktoré sme priniesli z výmeny by bolo potrebné aspoň tenké brožované vydanie. Napriek tomu sa ich pokúsim stručne zhrnúť.

 

Hlavným zameraním mládežníckej výmeny Stay Offline je učiť sa, ako správne tráviť voľný čas. Pre mňa osobne nikdy nebolo jednoduchšie zdržať sa mobilného telefónu a viem, že to cítili aj ostatní členovia slovenského tímu. Organizátori si dali skutočne záležať na obsahovej stránke projektu a pripravili program pre maximálnu zábavu. Pokiaľ ide o spoluprácu, rád by som spomenul, že napriek tomu, že to nebolo stále špičkové, sme uskutočnili rozsiahly prieskum na pôde Univerzity v Nikózii, ktorého výsledky boli neskôr interpretované. To nás naučilo ako spolupracovať a ako komunikovať angličtiny svoje pocity a problémy. Jednou z tém bola aj závislosť na internete. Aby sme sami proti tejto závislosti bojovali, zapojili sme sa do outdoorových aktivít, športových a remeselných dielní.

 

Týmto spôsobom by som sa chcela poďakovať organizáciám, ktoré umožnili mne a ďalším účastníkom zúčastniť sa, menovite organizácii Mládež za rovnosť a Rade mládeže na Cypre. Bez tvrdej práce ľudí v týchto organizáciách by také nádherné výmeny mladých ľudí ako Stay Offline boli nemožné.

Mirka, študentka bilingválneho gymnázia

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *