Preskočiť na obsah

Treat Yourself II

Pracovníci s mládežou sa zúčastnili tréningu, aby nadobudli zručnosti a vedomosti na udržanie dobrého duševného zdravia a pohody pri práci s mládežou.

Projekt spojil 24 mladých ľudí, pracovníkov s mládežou, mládežníckych lídrov a aktivistov zo Slovenska, Česka, Talianska, Španielska, Bulharska, Fínska a Turecka na 6-dňovej mobilite/školení pracovníkov s mládežou. Počas tohto programu sa zúčastnili rôznych aktivít neformálneho vzdelávania, workshopov a zdieľali osvedčené postupy s ostatnými účastníkmi.

Cieľom tohto projektu bolo podeliť sa o príklady užitočných metód duševnej pohody z každej partnerskej krajiny na národnej a medzinárodnej úrovni a identifikovať, ako ich možno aplikovať na blahobyt pracovníkov s mládežou.

Pracovníci s mládežou získali kompetencie a schopnosť pripraviť si program osobnej starostlivosti o seba podľa svojich potrieb.

Zaviazali sme sa tiež preukázať solidaritu v celom regióne, zdieľať znalosti, osvedčené postupy a odborné znalosti. Preto jedným z výstupov projektu je praktický handbook, ktorý sumarizuje užitočné informácie na témy: stratégie riešenia problémov, syndróm vyhorenia, sebaláska a sebaprijatie, spánková hygiena a iné.

 

—————————————————————————————- 

Youth workers took part in order to gain their skills and knowledge in keeping good mental health and well-being in their youth work.

The project brought together 24 young people, youth workers, youth leaders and activists from Slovakia, Czech, Italy, Spain, Bulgaria, Netherlands, Finland and Turkey for a 6-day mobility/ training of youth worker. During this program, they took part in various non-formal activities, workshops, and shared good practices with other participants.

📈 The goal of this project was to share examples of useful well-being methods from each partner country nationally and internationally and to identify how those can be applied to the well-being of youth workers.

🥸 Youth workers gained competencies and ability to prepare personal self-care program based on one´s needs.

We are also committed to showing solidarity across the region and to sharing knowledge, best practices and expertise. Therefore, one of the outputs of the project is a practical handbook that summarizes useful information on the following topics: problem solving strategies, burnout syndrome, self-love and self-acceptance, sleep hygiene and others.

 

This project was funded under the Erasmus+ program.